Praktische informatie Zoomer Festival 2019

De tijd vliegt, in minder dan een week is het al tijd voor het Zoomer Whisky & Rum Festival bij het Ministerie van Eten & Drinken! Een avondje vol whisky, rum, cocktails, live muziek en lekker eten!

Op zaterdag 31 Augustus a.s. gaan we wederom een fantastisch Whisky & Rum festival wegzetten bij Het Ministerie van Eten & Drinken aan de Zuidzijde Haven 39 in het centrum van Bergen op Zoom. Een mooie lokatie, met een prachtig binnenplein waar we kunnen genieten van het mooie weer en de buitenlucht én mooie dranken! 

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Het Zoomer Whisky & Rum Festival wordt gehouden op Zaterdag 31 Augustus 2019 bij Het Ministerie van Eten & Drinken aan de Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom.
  • Het festival start om 17:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De lokatie opent zijn deuren ook om 17:00 uur.
  • Om 22:30 uur zal de laatste proefronde worden aangekondigd
  • Bij binnenkomst ontvang je, in ruil voor je officiële toegangskaart, een proefglas, een proefboekje én 10 muntjes
  • Alle whisky’s, andere dranken en al het eten moeten betaald worden met muntjes
  • Muntjes zijn te koop bij de speciale muntjes-kassa, en zijn 4 voor € 5,- Overgehouden muntjes kun je aan het einde van de avond inruilen voor contanten (of bijleggen bij je aankoop whisky of rum evt. 😉
  • Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het festivalterrein. DH17 pleit er voor dat u niet met de auto naar het festival komt, omdat drinken & rijden niet samen gaan! Kom met het openbaar vervoer, maak gebruik van een aantrekkelijk taxi-tarief voor heel Bergen op Zoom bij Taxi Geers of laat u brengen en ophalen!
  • Alle informatie over het festival, foto’s van afgelopen jaar én meer vindt je op www.zoomerfestival.nl

PROEFLIJST 2019

De proeflijst voor 2019 is klaar en kunt u hier downloaden [pdf];

COCKTAIL & GIN-TONIC KAART

Net als voorgaande jaren zal Elise weer present zijn met de cocktailbar. Dit jaar uitgebreid met ook Gin & Tonics (natuurlijk ;-)) en Champagnes! Bekijk hier de kaarten [pdf]:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *