Proeflijst Zoomer Festival 2019!

De tijd vliegt, in minder dan een week is het al tijd voor het Zoomer Whisky & Rum Festival bij het Ministerie van Eten & Drinken! Een avondje vol whisky, rum, cocktails, live muziek en lekker eten!

Op zaterdag 31 Augustus a.s. gaan we wederom een fantastisch Whisky & Rum festival wegzetten bij Het Ministerie van Eten & Drinken aan de Zuidzijde Haven 39 in het centrum van Bergen op Zoom. Een mooie lokatie, met een prachtig binnenplein waar we kunnen genieten van het mooie weer en de buitenlucht én mooie dranken! Fijn om weer ‘naar buiten’ te kunnen met het festival zeg…

Ook dit jaar hebben we ons best gedaan weer een mooie line-up van whisky’s, rum’s en andere mooie dranken te kunnen presenteren. We hebben zelfs een aantal primeurs deze avond, zoals bijv. de whisky’s van Balcones uit Texas, de gloednieuwe (en helaas nog niet te koop, wel te proeven!) Aerstone Single Malt whisky’s en de rum’s van Bayou uit Louisiana, USA.

PROEFLIJST 2019

De proeflijst voor 2019 is klaar en kunt u hier downloaden [pdf];

COCKTAIL & GIN-TONIC KAART

Net als voorgaande jaren zal Elise weer present zijn met de cocktailbar. Dit jaar uitgebreid met ook Gin & Tonics (natuurlijk ;-)) en Champagnes! Bekijk hier de kaarten [pdf]:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *