Nieuw in Nederland, en bij ons te proeven! Balcones Texas Whisky

Sinds deze week zijn de prachtige whisky’s van het Texaanse Balcones Distilling in Nederland verkrijgbaar. Deze Amerikaanse distilleerderij maakt diverse prachtige single malts en bourbons die tot voor kort nog helemaal niet verkrijgbaar waren in Nederland.

Balcones Distilling is gestart in 2008 en is gevestigd in Waco, Texas. Balcones besteed bijzonder veel aandacht aan het gebruik van kwalitatieve ingrediënten, van blauwe maïs geteeld in Texas tot de eerste in Texas gemoute gerst. Alles met als doel om het maximale uit de ingrediënten te halen om tot een betere whisky te komen. 

Importeur Hans Bresser van Bresser & Timmer; ”Wij zijn bijzonder verheugd om Balcones toe te voegen aan het Bresser & Timmer assortiment.

Kwalitatieve Amerikaanse single malt en bourbon zijn in Nederland producten die meer aandacht verdienen van whisky consumenten.

Echter er is zoveel prachtigs uit de USA te ontdekken waaronder dus Balcones. We zien Balcones als een waardevolle toevoeging in het Bresser & Timmer portfolio van ‘wereld whisky’s’. De komende maanden zullen wij de consument kennis laten maken met Balcones door middel van masterclasses en aanwezigheid op whiskyfestivals waaronder het Zoomer Whisky & Rum Festival in Bergen op Zoom!”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *