Masterclass Compass Box Whisky

Superblij zijn we, dat we bekend kunnen maken dat Céline Têtu (export manager van Compass Box) aanwezig zal zijn op het Zoomer Festival!

Céline zal daar de gehele -beschikbare- range Compass Box whisky’s komen laten proeven, maar zal óók een masterclass Compass Box presenteren tijdens het festival! Meer informatie hierover, plus de mogelijkheid om hiervoor in te schrijven volgen binnenkort wanneer we ook weten wat we gaan doen tijdens die masterclass 🙂

COMPASS BOX WHISKY

Zoals jullie wellicht weten zijn wij fervent aanhangers van de whisky’s van Compass Box. Deze whisky’s worden samengesteld door “Whisky Maker” John Glaser, en gemaakt tot één waarvan de smaak is opgebouwd en gecreëerd. Net als bij een superieure Bourgogne of een duizelingwekkende Premier Cru Bordeaux is de kennis en kunde van de artiest die het eindproduct maakt bepalend. En John Glaser heeft al vele malen bewezen deze kunst onder de knie te hebben. Inmiddels is Compass Box bij de meeste echte whiskykenners een begrip als het gaat om finesse en kwaliteit.

MASTERCLASS @ ZOOMER FESTIVAL 2019

Een masterclass op een whisky-festival… Dat doen we liever alleen maar als we écht iets bijzonders of anders te vertellen & laten proeven hebben! En dus moet de masterclass daar aan voldoen… Met Céline hebben we iemand ‘in huis’ die dat kan als geen ander. Wij gaan een mooie line-up samenstellen i.s.m. importeur Bresser & Timmer en Céline en zullen dan max. 20 personen de kans geven hierbij aanwezig te kunnen zijn! #komenweopterug 🙂

Céline Têtu – Export Manager Compass Box whisky