Ons eigen whisky-festival in een nieuw jasje! Opgezet voor een breder publiek, met natuurlijk nog steeds veel whisky en rum te proeven… Maar ook een cocktailbar, champagne-bar, live muziek, lekker eten en een heleboel gezelligheid.

WHISKYFESTIVAL 2.0

DH17 organiseert als sinds 2013 een whisky & rum festival in Bergen op Zoom, onder naam Zoomer (whisky & rum) Festival. Zoomer is een samenvoeging van zomer & Zoom 😉 (van Bergen op…)

We begonnen met een relatief klein festival op het terrein bij de winkel, waar zo’n 125 bezoekers konden genieten van mooie whisky’s en rum’s, burgers van de barbecue en volop zon toen ook! Het jaar erop werd het al een stuk drukker, en het jaar daarop werkten we zelf met 2 sessies. Een in de middag en een in de avond. Omdat we eigenlijk liever toch met één sessie werkten (bijna iedereen wil sowieso liever ’s avonds komen proeven) en omdat we het festival ook op een hoger plan wilden trekken, organiseerden we het festival in 2016 samen met Grand Hotel de Draak. Een fantastische 4e editie was het gevolg. Met ruim 400 bezoekers de meest succesvolle editie tot nu toe!

In 2017 & 2018 besloten we het festival ‘naar binnen’ te halen, omdat we dan geen last hadden van de weersomstandigheden. Dat werkte eigenlijk ook meer dan prima, maar omdat we toch het gevoel van lekker buiten en zomer misten hebben we na afgelopen jaar besloten editie 2019 in een nieuw jasje op te zetten!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Denk aan zomer, denk aan een gezellig terras, vrienden of mede-liefhebbers, lekker eten, live muziek en genoeg fantastische dranken! Maar dit jaar niet alleen whisky & rum, alhoewel daar nog steeds wel de nadruk op zal liggen. Maar ook cocktails, gin & tonics, een champagnebar, een wijnbar en speciaalbier (op whisky-vat gerijpt).

TOEGANGSKAARTEN

Kaarten voor DH17’s Zoomer Festival 2019 zijn dit jaar te koop voor € 20,- per stuk. De kaarten zijn te koop bij DH17 in de winkel, of online te bestellen via onze webshop

Zie voor meer informatie ‘Tickets’

LAATSTE NIEUWS

Masterclass Compass Box Whisky

Superblij zijn we, dat we bekend kunnen maken dat Céline Têtu (export manager van Compass Box) aanwezig zal zijn op het Zoomer Festival! Céline zal “Masterclass Compass Box Whisky”

Kaartverkoop gestart!

Het is zover! De voorbereidingen zijn weer opgestart, en de kaartverkoop voor DH17’s Zoomer Festival zijn van start gegaan. Kaarten voor DH17’s Zoomer Festival 2019 “Kaartverkoop gestart!”